navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Otkrio izvor

Prijatelji zabrinuti za slavnog glumca: Trpi nevjerovatnu bol, pati u tišini

Prijatelji Morgana Freemana upozorili su da je zdravlje glumca na "kriznoj tački".

Objavljeno: 18.08.2023. u 16:06
get url
text

Prema izvještajima, glumac je nedavno izgubio 11 kilograma, a izgledao je "mršavo" tokom nedavnog pojavljivanja na SeaChange događaju krajem jula, piše Daily Star.

Tada je 86-godišnjak viđen u sivom odijelu i plavoj košulji, s kapom preko glave i parom velikih tamnih sunčanih naočala dok je pozirao s rukama na leđima.

Prema Radar Onlineu, njegovi prijatelji su sve zabrinutiji za njega. Jedan je prijatelj za spomenuti medij rekao da je Morgan još uvijek jedan od "najvrjednijih ljudi u Hollywoodu".

- Trpi nevjerovatnu bol. Boli ga hodati, ustati sa stolice, pa čak i samo pomicati ruke. Uglavnom pati u tišini, ali većinu vremena je u agoniji - objasnio je izvor.

Drugi izvor je tvrdio da je izgubio 11 kilograma u posljednje dvije godine.

Zdravlje zvijezde dospjelo je na mnoge naslovnice posljednjih mjeseci, posebno jer je Freeman zbog infekcije bio prisiljen otkazati put u Ujedinjeno Kraljevstvo povodom promocije "Special Ops: Lioness".

Slavni glumac u svom životu proživio je puno toga, uključujući gotovo smrtonosnu saobraćajnu nesreću 2008. godine u kojoj mu je paralizirana lijeva ruka, a od tada nosi kompresijsku rukavicu na lijevoj ruci kako bi osigurao da krv i dalje teče u ud.