navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Šokirala fanove

Ovakvu je još nismo vidjeli: Michelle Pfeiffer potpuno promijenila imidž

Zbog nove komedije, koja će ugledati svjetlo dana za dva mjeseca, Michelle Pfeiffer promijenila je imidž i objavila fotografiju na kojoj je u ulozi crvenokose Frances Price.

Objavljeno: 06.12.2020. u 21:20
get url
text

Glumica je cijelu svoju karijeru nosila gotovo identičnu boju kose, pa čak i frizuru.

Svijetlosmeđa kosa, prošarana plavim pramenovima već je desetljećima njen zaštitni znak, pa je šokirala fanove drastičnom promjenom na koju se odvažila.

Oni su nemalo ostali iznenađeni kada su na društvenim mrežama vidjeli vatrenu boju kose kojom se glumica pohvalila, no ubrzo su shvatili kako je samo nakratko promijenila imidž te da je 62-godišnjakinja privatno i dalje vjerna fatalnim plavim uvojcima.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial)

- Postajem Frances Price. Makeup mi je radila Valli O’Reilly, a frizuru Carol Hemming - napisala je Michelle pored fotografije na Instagramu.

Pfeiffer je najavila novi film "French Exit" u kojem glumi pripadnicu visokog njujorškog društva s Manhattana koja se odluči u poznim godinama sa sinom preseliti u Pariz.

Frances Price žena je koja se udala zbog novca koji je nakon suprugove smrti brzo i potrošila.

Komediju je režirao Azazel Jacobs, a snimljen je prema istoimenom romanu Patricka deWitta, koji je također napisao scenarij.

Iako je već u sedmom desetljeću života, glumica zapanjuje svojim izgledom. No, svojedobno je priznala da nije uvijek brinula o njemu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial)

- Do 40. godine nisam se puno opterećivala njegom lica i tijela. Pušila sam, jela sve što sam poželjela, a lice sam umivala običnim sapunom. Kad bih to rekla, svi su se zgrozili. Sad mi je najvažnije ostarjeti sa stilom i ne izgledati poput voštane figure - poručila je nedavno glumica koja je od 1993. godine u sretnom braku s Davidom E. Kelleyjem.

David je inače tvorac kultne serije "Ally McBeal", a adaptirao je i "Velike male laži" iz istoimenog romana Liane Moriarty.