navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Karipski otok

Oprostila mu sve afere: Bivši fudbaler sa suprugom i sinovima uživa u vili na Barbadosu

Supružnici Wayne i Coleen Rooney otputovali su s djecom na Barbados čim su u Velikoj Britaniji ublažena pravila o karantinu zbog pandemije izazvane koronavirusom.

Objavljeno: 30.07.2020. u 18:29
get url
text

Penzionisani fudbaler, koji je često punio medije vanbračnim aferama i sramotio suprugu, kupio je luksuznu kuću 2010. godine za pet miliona funti.

Kad nisu u njoj Wayne i Coleen je iznajmljuju za 250.000 funti sedmično.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My big cheeky boy

A post shared by Coleen Rooney (@coleen_rooney) on

Vila može ugostiti 14 ljudi, a ima pet spavaćih soba, bazen i prelijep pogled na more. U dvorištu vile, koju možete pogledati ovdje, je i kućica sa dvije spavaće sobe.

Bračnom paru Rooney na ovom karipskom otoku komšije su također penzionisani fudbaler Rio Ferdinand te engleski voditelj Freddie Flintoff i muzička grupa Ant & Dec.

Wayneu i Coleen, kao i ostalima koji imaju luksuznu vilu na nekadašnjoj plantaži šećerne trske, na raspolaganju su restoran, wellnes centar, privatna plaža i golf teren.

Podsjetimo, par je u braku od 2008. godine u kojem su dobili sinove Kaija (10), Klaya (7), Kita (4) i Cassa (2).

Coleen Rooney i Wayne Zajedno su ukupno 18 godina, a tokom tog razdoblja do javnosti su dospjele fudbalerove brojne afere.

Mediji su objavljivali kako je nepoznato koliko je Wayne puta prevario Coleen, ali mu je ona svaki put oprostila zbog njegovog bankovnog računa.