navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Idila na Havajima

Najskladniji par: Bivši agent 007 sa voljenom ženom proslavio 67. rođendan

Pierce Brosnan već je nekoliko sedmica na Havajima sa svojom suprugom Keely Shaye Smith, gdje je proslavio i svoj 67. rođendan.

Objavljeno: 21.05.2020. u 10:33
get url
text

Za njihovu ljubav zna cijeli svijet. Svijetli su primjer nesebične, uzajamne i iskrene ljubavi u Hollywoodu koji nije sinonim za monogamiju.

Ipak, bivši agent 007 uspio je ostati veliki zavodnik i miljenik žena, dok istovremno osjećaje gaji samo za jednu - svoju suprugu Keely Shaye Smith.

 

Koliko je voli, pokazao je i na svoj važan dan. Prilikom proslave 67. rođendana, Brosnan je opet suprugu stavio u centar pažnju.

Na svom službenom Instagram profilu, objavio je zajedničku fotografiju sa 11 godina mlađom suprugom dok su izmijenili romantični poljubac, držeći u ruci čašu šampanjca.

Bračni par u jeku pandemije pobjegao je na Havaje, gdje uživaju u podužem odmoru.

Slavljeničko raspoloženje u glumcu, poznatom po dugogodišnjoj ulozi agenta 007, izazvalo je najiskrenije emocije pa je poručio:

"Hvala na mjesecu i suncu i svim sretnim danima koje smo proveli zajedno kroz naš život draga Keely. Proveo sam fantastičan 67. rođendan. Hvala svima koji su mi uputili čestitke".

Keely i Pierce sinonim su za jedan od najsretnijih i dugovječnijih brakova u filmskom svijetu.

"Ona ima tu snagu u sebi bez koje ne bih mogao živjeti. Kada me pogleda, skroz zadrhtim. Keely je stup naše porodice, stup mog života i svaki joj dana ponavljam koliko je volim. Govorim joj koliko je lijepa i da sve ovo ne bih mogao da nema nje", izjavio je ranije medijima Brosnan.