navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Latino diva

Lopez: Smiješna mi je ideja da nema ništa vrijednog u ženi starijoj od 30 godina

 Jennifer Lopez gdje god se pojavi oduševljava izgledom i u 54. godini života.

Objavljeno: 01.12.2023. u 19:49
get url
text

Pjevačica i glumica u razgovoru za specijalno izdanje američkog časopisa Elle, pod nazivom "Žene u Hollywoodu" odgovorila je na pitanje - kako se nosi sa svojom dobi i starenjem.

- U Hollywoodu je sve više uloga za žene zrele dobi i to je sjajna vijest. Čini se da su i publika i producenti napokon shvatili da starije žene s godinama postaju sve više seksi. Njihova ljepota i atraktivnost nisu samo tjelesne nego dolaze s iskustvom i karakterom te mudrošću koja ih prati - kazala je Lopez.

Dodaje kako se smatra sretnicom što živi i radi punom parom u razdoblju u kojem je holivudska industrija snova usvojila nove standarde za žene zrele dobi.

- Mnogo toga se promijenilo i više se ne moramo osjećati potištenima i postiđena što priroda čini svoje. Dapače, što sam starija, osjećam se sve više seksi, jer mogu više ponuditi drugima i sebi. Iskusnija sam, zadovoljnija sobom i životom, a priče iz davnina kako 30 plus žene niko ne želi gledati na filmskom platnu i na malim ekranima, tjeraju me na smijeh - kazala je Latino diva i dodala da će nastaviti raditi sve dok bude imala motiva i dok je zdravlje bude služilo.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)