navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Slavni glumac

Kevin Spacey stigao u Hrvatsku

Dvostruki oskarovac Kevin Spacey (62) sletio je danas oko 16 sati u Zagreb, a na aerodromu ga dočekali filmaši Jakov i Dominik Sedlar s kojima će provesti novogodišnje praznike, piše Večernji.hr.

Objavljeno: 30.12.2021. u 21:17
get url
text

- Jako me veseli što ćemo s našim prijateljem Kevinom dočekati novu 2022. Najviše se radujem našim razgovorima. On nije klasični glumac s kojim možeš razgovarati samo o poslu, već intelektualac sa širokim rasponom interesa pa s njim volim razgovarati o politici, filozofiji, religiji, književnosti, teatru - rekao je reditelj Jakov Sedlar koji će sa sinom Dominikom Spaceyu biti domaćin na njegovu zagrebačkom novogodišnjem odmoru.

Kaže da se često čuju telefonom i čestitaju praznike, i da ga je Spacey nazvao prije mjesec dana i rekao da je u Hrvatsku htio doći još ljetos, no u tome su ga spriječile poslovne obaveze i pandemija.

- Pitao me gdje ćemo slaviti Novu, kakva je u Hrvatskoj situacija s koronavirusom i hoće li biti organiziranih dočeka. Odgovorio sam mu da korone u Hrvatskoj još uvijek ima, ali da će biti dočeka te da bih volio da dođe, na šta mi je on kratko rekao: "Vidimo se" - rekao je Sedlar.

Spacey je toekom cijele karijere svoj privatni život držao u strogoj tajnosti, no jedan od rijetkih trenutaka kada ga se moglo vidjeti "opuštenog" je bilo 2008. godine kada je s društvom partijao u Dubrovniku i na Hvaru.