navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Prava ljepotica

Kćerka Monice Bellucci ima 15 godina, a već je postala muza slavnog italijanskog modnog dvojca

Deva Cassel, starija kćerka Monice Bellucci i Vincenta Cassela, prava je ljepotica, a oduševljenje s njom ne krije ni slavni dvojac Dolce & Gabbana, koji su je još jednom angažirali za svoju kampanju.

Objavljeno: 12.08.2020. u 10:29
get url
text

Deva je već snimila kampanju za njihov najnoviji parfem, pod nazivom "Shine", a sada je sve to ponovila na jezeru Como.

Iako su joj roditelji razvedeni od 2013. godine, te je Vincent Cassel čak pronašao sreću sa atraktivnom manekenkom Tinom Kunakey s kojom ima kćerku Amazonie, ostali su u dobrim odnosima, stoga ne čudi da su se oboje pojavili na setu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Coming soon.. commercial for Dolce&Gabana, Dolce Shine, backstage! . . . . . . . #devacassel @d.casseluxxi #monicabellucci #vincentcassel @dolcegabbana

A post shared by Deva Cassel (@devacassel_) on

Zbog slavnih roditelja, mnogi smatraju kako upravo zahvaljujući njima dobija ovakve prilike, ali njena ljepota, koju je naslijedila od majke, koju i danas mnogi smatraju jednom od najljepših žena svijeta, zaista ne može osporiti.

Ipak, neki su očito ljubomorni na nju, a to su joj i jasno dali do znanja.

Devin službeni profil na Instagramu prati više od 46.000 ljudi, dok ona ne prati nikoga i ima tek četiri objave te se ponaša kao i svaka druga tinejdžerica.

 

Međutim, jedna crno-bijela fotografija potaknula je raspravu kako se Deva podvrgnula kozmetičkim zahvatima kako bi više ličila na slavnu majku.

Petnaestogodišnjakinja odmah je osobi koja se krije iza imena cinemalover44, odmah odbrusila:

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blue eyes are cool

A post shared by Deva Cassel (@d.casseluxxi) on

"Uskoro ću imati 16 i sasvim je normalno da tinejdžeri prolaze kroz fizičke promjene, naročito u ovim godinama. Nisam razmišljala o nikakvim operacijama, a i svjesna sam da mi roditelji nikada ne bi dopustili da se podvrgnem operaciji i promijenim svoj izgled bez ikakvog razloga. Moje usne su se promijenile baš kao i moje tijelo, jer tako ljudski organizam radi. Stoga, molim te, razmisli prije nego što nastaviš širiti takve vijesti koje mogu imati loš utjecaj na mlade", napisala je Deva Cassel.