navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Hollywood

Iznenadit ćete se: Znate li koji je poznati glumac želio ulogu koja je proslavila Brada Pitta?

Brad Pitt danas je velika zvijezda i za njim luduju žene širom planete, ali prije tridesetak godina bio je tek na početku karijere.

Objavljeno: 04.10.2020. u 20:32
get url
text

Proslavila ga je uloga lopova J.D.-ja u filmu "Thelma i Louise". Pitt danas kaže da je zahvalan za priliku, no da mu je neugodno kad gleda sebe u tim scenama.

S druge strane, istu ulogu je očajnički htio jedan drugi slavni glumac, a kad je nije dobio, dugo je bio ljut zbog toga. Radi se o Georgeu Clooneyju, koji u to vrijeme također nije bio ni blizu zvjezdanom statusu u kojem danas uživa.

- Najbolje od svega, dugo nisam htio pogledati film. U to sam vrijeme radio puno loših poslova na televiziji. Nekoliko puta sam išao na audiciju za ovaj film, na kraju se izbor suzio na Brada i mene i on je dobio ulogu. Ja ni nekoliko godina nakon toga jednostavno nisam mogao pogledati taj film- ispričao je Clooney jednom prilikom dok je odgovarao na pitanja fanova.

Dodao je da ipak smatra da je uloga otišla u prave ruke.

- Kad sam ga konačno pogledao, znao sam da su dobro izabrali. On je bio jako dobar u toj ulozi, a ja bih je sigurno nekako zeznuo- priznao je.

Brad Pitt se nedavno i sam prisjetio uloge koja ga je lansirala u Hollywood.

- Jako sam zahvalan Ridleyju Scottu i Geeni Davis koji su mi dali priliku jer su oni tada bili u višoj ligi. Nisam imao pokazati ništa osim mojih uloga statista, a oni su mi svejedno dali šansu. Da vam iskreno kažem, mislim da su bili u očaju. Snimanje je tad već počelo i ja sam već sedmicu kasnije bio na setu- ispričao je Brad za The Sun.

Dodao je da mu je ipak neugodno gledati te scene.

- Svjestan sam kako mi je visok glas, mora da mi se stisnulo dupe s obzirom na to da mi je bio prvi film- ispričao je smijući se.