navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Prija joj promjena

Dala intervju Oprah: Meghan nikad ljepša u crnoj haljini sa potpisom Giorgija Armanija

Meghan Markle, koja je sa suprugom princom Harryjem pronašla novi dom u Kaliforniji, dala je intervjuu Oprah Winfrey koji će biti prikazan 7. marta.

Objavljeno: 02.03.2021. u 07:32
get url
text

No, svjetska javnost ne prestaje brujiti o tom razgovoru za koji mnogi smatraju kako će izazvati burne reakcije.

Do sada su viđeni samo isječci tog razgovora o kojem će se zasigurno još dugo pričati, a mnogi su se modni znalci pozabavili i izgledom vojvotkinje od Sussexa koja je, otkako je napustila Veliku Britaniju, poradila i na svom imidžu koji je prije ulaska u kraljevsku porodicu bio prepun smjelijih modnih kombinacija kako i priliči glumici navikloj na holivudsko blještavilo.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle_official)

Riječ je o prvom javnom gostovanju nekadašnje zvijezde serije "Suits" nakon što su ona i princ Harry (36) otkrili da očekuju drugo dijete ove godine.

U intervjuu s Oprah 39-godišnja Meghan zablistala je u elegantnoj crnoj haljini s bijelim cvjetnim detaljima s potpisom Giorgia Armanija.

Crne stilettice (Aquazurra) odlično su se uklopile u ovaj stajling koji je dodatno nadogradila skupocjenim nakitom kojim je odala počast i princezi Diani, majci supruga, budući da je između ostalog nosila i narukvicu Cartier čija je cijena vrtoglavih oko 17.000 funti, a koja je nekada pripadala voljenoj princezi.

Glamurozni outfit Meghan je dodatno naglasila i efektnom ogrlicom manje poznatog brenda Pippa Small.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle_official)

Za razgovor sa Oprah odlučila se za šarmantnu punđu s pramenovima s obje strane lica.

Makeup stručnjacima nije promaknulo i kako je promijenila i način šminkanja koji je više dramatičan i zavodljiv te je oči našminkala u smokey eyes stilu.

Inače, ekskluzivni intervju u trajanju od dva sata, u kojem par sa slavnom voditeljicom razgovara o svojoj odluci da napuste kraljevsku porodicu i presele u Kaliforniju sa sinčićem Archiejem, bit će prikazan u nedjelju 7. marta.