navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Društvene mreže

Najzgodniji veterinar na svijetu mami uzdahe: "Sladak je kao i njegovi mali dlakavi pacijenti"

Milioni prate veterinara Evana Antina (38) iz SAD-a i njegove avanture s divljim životinjama putem društvenih medija, ali i u njegovoj popularnoj televizijskoj emisiji "Animal Planet Evan Goes Wild".

Objavljeno: 29.08.2023. u 09:20
get url
text

Napisao je i knjigu "World Wild Vet" u kojoj čitatelje vodi u duboka plava mora, plivanje s velikim kitovima koji imaju, kaže, "oči kao štenci", u džungle pune zmija otrovnica (koje se više boje vas nego vi njih).

Opisuje spašavanje nosoroga od lovokradica i opisuje duboku ljubav koju osjeća prema divljini koja nas okružuje.

Ovaj veterinar je jednako sladak kao i njegovi mali dlakavi pacijenti, zaključile su to žene na društvenim mrežama koje nestrpljivo čekaju svaku njegovu fotku. Na Instagramu ima čak 1,3 miliona pratitelja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr. Evan Antin (@dr.evanantin)

Mnoge žene su zaključile da je upravo on najzgodniji veterinar na svijetu. Pobudio je i zanimanje medija pa su ga prije nekoliko godina u magazinu People’s nazvali seksi zvjerkom - "Sexiest Beast Charmer".

Dr. Evan proputovao je šest kontinenata i liječio životinje gdje god se našao. Od malena su ga zanimale životinje i okoliš u kojemu žive pa je tome odlučio posvetiti život.

Nije očekivao da će postati toliko popularan zbog svog izgleda, no ne može reći da ne uživa u tome. U slobodno vrijeme radi kao model i lični trener. Nije poznato ima li djevojku.