navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Viralni video

Mladoženja je imao samo jednu želju, prijatelji su mu pomogli da je ostvari: "I kamen bi zaplakao..."

Snimak prvog plesa mladenaca iz Zadra u Hrvatskoj oduševio je internet.

Objavljeno: 05.12.2023. u 10:10
get url
text

Jose je u invalidskim kolicima, ali to ga nije spriječilo da zapleše sa svojom suprugom Luce uz pjesmu Tomislava Ivčića "Najljepša si".

Ljude je oduševilo, a mnogi su pustili suzu kada su prijatelji prišli Joseu, pa mu pomogli da se podigne iz invalidskih kolica i da na nogama zagrli svoju Lucu.

- Svi mi imamo hiljadu želja, a Jose je imao samo jednu, zaplesati sa svojom Lucom. I kad mislite da je sve nemoguće, i to nemoguće postaje itekako moguće! Želja je prevladala strah, snovi su postali stvarnost, a ono što je uslijedilo nikoga nije ostavilo ravnodušnim. Prolom emocija, ljubavi, sreće, zahvalnosti… - piše u objavi na društvenim mrežama uz video.

Mnogi su u komentarima ispod videa pisali da ih je snimak rasplakao.

"I kamen bi na ovo proplakao, a kamoli ne mi koji gledamo","Plačem, svaka čast. Bili ovako zaljubljeni i sretni do kraja svog života", "Živjela ljubav i ovi divni mladi ljudi", "Njihova ljubav je toliko velika", "Ovo je dokaz da prava ljubav nema granica", "Koliko emocija, želim vam svu sreću svijeta"..., neki su od brojnih komentara na društvenim mrežama.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DALMATINSKA PISMA (@dalmatinskapisma)