navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Korisni savjeti

Saznajte šta nas četiri prijateljice kroz knjigu "Kako biti Parižanka" uče o ljubavi

S mješavinom duhovitosti i šarma, četiri prijateljice, istinske Parižanke, kroz svoju knjigu "Kako biti Parižanka" nam daju savjete o stilu, lošim navikama i ljubavi.

Objavljeno: 09.09.2023. u 22:35
get url
text

Za one koje su davno čitale ovaj simpatični vodič i treba im podsjetnik, ali i za djevojke koje još nisu imale priliku pročitati knjigu, donosimo kratki pregled o njihovim savjetima za ljubav koje nije loše uvažiti.

Samopouzdanje

Ove djevojke smatraju da trebate biti smjele u ljubavi i prije svega, vjerovati u sebe. Svojim samouvjerenim stavom bez riječi zahtijevate poštovanje, a ono je osnova svake zdrave veze.

Održavanje misterije

Parižanke nas uče tome da malo tajanstvenosti u vezi može održati odnos interesantnijim. Nema potrebe da vaš partner odmah zna svaki djelić vašega života. Pružite mu priliku da vas upoznaje iz dana u dan i zaljubljuje se uvijek iznova. Neka s vremenom otkriva vaše karakterne osobine, interese i sitnice koje vas čine posebnom i drugačijom.

Prihvaćanje nesavršenosti

Svaka od nas ima svoje male "mušice" koje nas, na kraju dana, čine stvarnom osobom. Važno je prihvatiti i mane vaše druge polovine, a činjenica da savršenstvo ne postoji donijet će vam autentičnu i stvarnu ljubav, a ne idiličnu i nerealnu filmsku priču. 

Neovisan duh

Kroz knjigu učimo koliko je važno biti nepokolebljivo svoja. Kada ste finansijski neovisne, imate svoje interese i hobije, ljubav onda nije jedino što čini vaš život. Nemojte se prilagođavati onome što mislite da neko želi, nego prigrlite svoju individualnost i tako ćete biti cijenjene zbog onoga što vi zaista jeste. Neozavisnost je onaj čarobni, zavodljivi sastojak.