navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Trnci u lijevoj ruci

Zvijezda filma "50 nijansi sive" završila u bolnici: "Mislili su da je srčani, ali krive su gusjenice"

Glumac Jamie Dornan (41), zvijezda filma "50 nijansi sive" završio je u bolnici, javlja Page Six. Navodno je Dornan završio u bolnici zbog simptoma koji su nalik srčanom udaru, a za sve su krive otrovne gusjenice. 

Objavljeno: 22.01.2024. u 19:20
get url
text

Dornanov prijatelj Gordon Smart otkrio je za strane medije da je i on završio u bolnici zbog istih problema, i to nakon zajedničkog izleta u Portugalu. Dodao je i kako su prvo mislili da se radi o mamurluku jer su večer prije pili zajedno. 

No, piće nije bilo problem, već određena vrsta gusjenica nakon čijeg kontakta kreću problemi s kožom, očima, nadraženim grlom... Smart je ispričao da je on prvi osjetio čudne trnce u lijevoj ruci. 

 - Prilično sam zdrav, ali jednom kad pomisliš da imaš srčani udar, počneš se uvjeravati da ga imaš - ispričao je Smart.

No, doktori su ga pregledali i pustili na kućnu njegu, a onda su došli po Dornana. 

- Gordone, 20 minuta nakon što su tebe odveli mi je utrnula cijela lijeva ruka, kao i moja lijeva noga... I onda sam završio u kolima hitne pomoći - rekao mu je glumac. 

Nakon što su obavili pretrage, doktori su Dornanu i Smartu rekli da su te simptome vjerojatno uzrokovale otrovne gusjenice. 

- Ispalo je da postoje te gusjenice na golf terenima u Portugalu i ubijaju pse, a neke i muškarcima u 40-ima izazivaju srčane udare - rekao je Smart te dodao da su se on i Dornan samo "očešali" o nekoliko njih, i dobro prošli, piše Page Six