navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Ukusno i jednostavno

Uz nekoliko trikova neka puding bude prava kremasta delicija

Prašak za pravljenje pudinga vrlo je praktična stvar. Najprije razmuti prašak za puding u posudi s nekoliko kašika hladnog mlijeka. 

Objavljeno: 24.04.2020. u 17:51
get url
text
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Preostalo mlijeko zakuhaj, a zatim dodaj razmućeni prašak te ćeš nakon nekoliko minuta imati ukusan puding od vanilije ili čokolade na stolu.

Ako želiš pudingu obogatiti okus, onda iskušaj ova tri savjeta…

Kondenzirano mlijeko

Umjesto s običnim mlijekom, skuhaj puding iz vrećice s kondenziranim mlijekom. Puding će biti kremastiji i imat će okus “šlaga“. Za tropsku notu možeš umjesto kondenziranog mlijeka koristiti kokosovo.

Dodaj espresso

Puding od čokolade će biti jako aromatičan ako mu dodate malo kafe.

Začini

Razni začini tipični za kolače i dobri su za sve deserte – naravno, i za puding! Hoćeš li dodati kašičicu cimeta, malo kardamoma, svježe naribani muškatni oraščić ili cahi-začin – mašta nema granica…