navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Vruće izdanje pjevačice

U prvom planu dekolte i trbušnjaci: Latino diva izašla na pozornicu i oduševila izgledom

Na svečanosti u dvorani Rocket Mortgage Fieldhouse u Clevelandu, reper LL Cool J, koji je dobio nagradu za muzičku izvrsnost, nastupio je s Eminemom i Jennifer Lopez, koja je sve prisutne počastila još jednim vrućim izdanjem.

Objavljeno: 31.10.2021. u 18:32
get url
text

Pop zvijezda izvela je s reperom svoj stari hit iz 2002. godine "All I Have", prenosi zimbio.com, a njen izlazak na pozornicu podigao je temperaturu u dvorani, jer je 52-godišnja latino diva u prvi plan "stavila" svoj dekolte i trbušnjake.

 

Pjevačica je na pozornicu zakoračila u crnim hlačama, crnim čizmama i sa neobičnim kaišem za kojeg je teško reći pripada li hlačama ili je samo modni dodatak čija je jedina funkcija istaknuti kopču s logom Dolce & Gabbana, ili eventualno privući pogled na isklesane trbušnjake, jer je gornji dio tijela J.Lo prekrila samo grudnjakom i dugim plavim, lepršavim ogrtačem.

Šljokičasti grudnjak pjevačica je uskladila s brojnim prstenjem, narukvicama i širokom ogrlicom oko vrata, a u sjaj i blještavilo odlično se uklopila i šljokičasta trenirka u kojoj je nastupio LL Cool J.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)