navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Poznati košarkaš

Tvrdi da je spavao s 2000 žena, a sad ga je ostavila zaručnica

Bivšeg supruga Khloe Kardashian i nekadašnju NBA zvijezdu, Lamara Odoma ostavila je zaručnica te uz objavu na Instagramu napisala da svoje probleme mora riješiti sam.

Objavljeno: 06.11.2020. u 18:45
get url
text

Kontroverzni košarkaš uhvaćen je u preljubi 2013. godine kada je otkrivena i njegova ovisnost o teškim drogama. Godinu dana kasnije Khloe je predala papire za razvod.

Razveli su se 2016. godine, nakon što je Odom pronađen onesviješten na podu bordela u Las Vegasu gdje je danima bio u društvu prostitutki, drogirao se i pio. Iako je već tad njihov brak bio gotov, Khloe je cijelo vrijeme bila uz njega u bolnici.

Nakon što je ljubavna priča između košarkaša i reality zvijezde završila, Odom je ubrzo zaprosio manekenku Sabrinu Parr (33). Nažalost po dvostrukog NBA prvaka, ni ta veza nije potrajala. Naime, Sabrina je odlučila prekinuti zaruke s Lamarom.

- Svi znate da sam iskrena, pa vam moram saopćiti da više nisam zaručena s Lamarom. Ovo je bila teška odluka, ali je najbolja za mene i moju djecu. Lamar svoje probleme mora sam riješiti - napisala je sada već bivša zaručnica čovjeka koji je knjizi vlastitih memoara knjigu vlastitih memoara "From Darkness To Light" priznao da je spavao s više od 2000 žena.