navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Slavni glumac

Sylvester Stallone otkrio kome bi dozvolio da ga zamijeni u ulozi Ramba

Sylvester Stallone gostovao je prije tri dana u emisiji "The Tonight Show", gdje je otkrio kojem bi glumcu dao svoj blagoslov za ulogu Ramba, piše Variety.

Objavljeno: 14.02.2024. u 08:13
get url
text

Stallone je glumio vijetnamskog veterana i bivšeg člana zelenih beretki u pet filmova akcijske franšize. Prvi film Rambo (poznat i kao First Blood) izašao je 1982. godine, a posljednji "Rambo: Last Blood" prikazuje se od 2019. Poznati glumac izjavio je kako bi u budućnosti volio vidjeti Ryana Goslinga u ulozi Ramba.

- Upoznao sam Ryana Goslinga na večeri. Očito je da smo čista suprotnost. On je zgodan, ja nisam. Ozbiljno! Možete li mene zamisliti kao Kena? To ne funkcionira baš. Ryan mi je rekao: "Bio sam fasciniran Rambom i odlazio sam u školu odjeven kao Rambo. Ljudi su me tjerali, ali to me nije zaustavilo. Išao sam na ljetovanja kao Rambo." Nastavio mi je pričati kako je imao veliku povezanost s Rambom. I znate, pomislio sam da je to zanimljivo. Ako ikad proslijedim palicu, proslijedit ću je njemu jer voli tog lika - kazao je Stallone, prenosi Variety

Gosling je prije više od deset godina otvoreno priznao da je veliki fan Ramba te da ga je prvi film toliko očarao da je počeo misliti kako je on Rambo.