navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Odličan trening

Stručan vodič uz objašnjenje: Ove tri instruktorice joge potaknut će vas na vježbanje

Ako ste zainteresirani za jogu, neka vam izgovor ne bude to da ne znate ili nemate gdje ići.

Objavljeno: 20.09.2021. u 08:14
get url
text

Internet je prepun odličnih videa poznatih fitness i instruktorica joge koje sa svojim pratiteljima rado dijele svaki korak svojih vježbi – i to uz objašnjenja kako šta raditi.

Upravo je to ono što svima treba – stručan vodič uz objašnjenja.

Yoga with Kassandra

Kassandra Reinhardt na svojoj web-stranici yogawithkassandra.com, Instagram profilu i Youtubeu nudi odlične vježbe koje će vam pomoći da poboljšate pokretljivost i ubrzate cirkulaciju, a istovremeno ublažite stres i tjeskobu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Youtube: Yoga with Kassandra (@yoga_with_kassandra)

Tamo ćete pronaći puno vježbi za početnike u trajanju od 30 minuta uz detaljna objašnjenja šta raditi i kako.

Također, kako ona i sama kaže, radi se na izgradnji snage, ravnoteže i fleksibilnosti, a ističe kako je najvažnije ostati koncentriran na dah.

Njen savjet: Ne brinite se ako ne savladate odmah iz prve sve poze ili ako trebate napraviti pauzu. Budite strpljivi sa sobom, radite kako možete i opustite se.

Tara Stiles

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Stiles @stralayoga (@tarastiles)

Na web-stranici Tare Stiles stralahome.com pronaći ćete vježbe strala joge koja pomaže ljudima da se oslobode stresa, lakše kreću kroz izazove i žive nadahnjujuće. Ovdje ćete pronaći radionice i satove uživo na koje se možete prijaviti, a u vježbama koje kupite i za koje se prijavite možete uživati bilo kada.

Tara Stiles poznata je po svom otvorenom pristupu, a najveću popularnost stekla je YouTube tuturijalima za joga vježbe.

Osnivači Strale Tara i Mike Taylor garantiraju da je to vaš put do neograničene lakoće uma, zdravog i snažnog tijela, odmora i obnove te kreativnosti.

Shona Vertue

Učiteljica joge, lična trenerica, bivša gimnastičarka. Odlična je jer kombinira jogu, kardio i snagu te svaki video i svaku vježbu objašnjava s dozom simpatičnosti i pristupačnosti.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shona Vertue (@shona_vertue)

Na njenim kanalima pronaći ćete videozapise o jogi i fitnessu koje možete raditi i kod kuće, uz minimalnu opremu, a namijenjeni su i početnicima i naprednim vježbačima. Možete joj i postavljati pitanja, ona će uputiti na sve greške i dati savjete.