navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Ružičasto je u trendu

Slavna pjevačica novom manikurom priziva toplije dane

Još krajem prošle godine Beyonce je napravila odličan zaokret na francusku manikuru sa smaragdno zelenom podlogom i zlatnim vrhovima noktiju, a već mjesec kasnije, bila je na drugoj crome manikuri, uvijek oblikom jednaki – bademasti.

Objavljeno: 25.02.2022. u 09:45
get url
text

Zadnja manikura kojom se slavna pjevačica pohvalila i kojom priziva toplije dane je ružičasta, koja je svakako jedna od hit boja ove sezone, s malim kristalićima u obliku srca.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Vjerovatno napravljeni još povodom Dana zaljubljenih, ovo su nokti koji će se odlično uklopiti u gotovo svaki styling i ženstveni stil koji njegujete.

Pjevačica ih je uskladila uz kompletno crveni outfit, uz koji se besprijekorno ističe ružičasta i odnosi pobjedu kao glavni statement "komad" cijelog outfita.

 

Dizajn svakog nokta ne mora biti jednak – postavite kristaliće na različita mjesta i u različitim količinama te prilagodite nijansu ružičaste svom tonu kože.

Nakon što napravite manikuru, vrlo lako ćete se našminkati. Dovoljno je na usne staviti magenta ružičasti ruž, a oči jednostvano istaknuti bež i smeđom sjenom u kombinaciji i nanijeti maskaru.