navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Ima 81 godinu

Slavna američka kuharica šokirala: "Čekam da prijateljice umru pa da budem s njihovim muževima

Martha Stewart, američka televizijska zvijezda koja je svoje carstvo ponajviše stekla kulinarskim emisijama, nedavno je gostovala u podcastu Chelsea Handler u kojem je otkrila koje muškarce smatra privlačnim.

Objavljeno: 16.08.2023. u 16:51
get url
text

Osamdesetjednogodišnja Stewart otkrila je da ima popis muškaraca s kojima bi voljela izlaziti, ali mora čekati da njene prijateljice umru.

- Posljednjih mjesec dana sam imala dvije "simpatije", što je stvarno dobro za mene. Pokazalo se da je jedan od njih oženjen majkom nekih mojih prijatelja..., ali tako je privlačan - kazala je.

Na šalu voditeljice koja joj je rekla kako ne može biti "razaračica brakova", Stewart je reagirala insistirajući na tome kako to nikada nije bila, iako je imala prilike te da joj prepreku stvara činjenica što je većina njenih simpatija u braku s njenim prijateljicama.

Voditeljica je pokušala suosjećati s njom pa joj poručila kako su neke veze možda privremene te da možda ima šanse sa svojim simpatijama, a Stewart ju je zatim šokirala izjavom.

- Ili će možda umrijeti! Uvijek mislim: O, Bože, nije li ta osoba jednostavno mogla umrijeti - izjavila je Stewart i dodala kako ne želi "bolnu smrt" prijateljicama.

- Trebamo muškarce da začinimo Marthin ljubavni život - napisala je voditeljica uz video.