navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Opet sam

Severininog bivšeg ostavila djevojka: Glumica sve potvrdila i otkrila šta je razlog

Činilo se da posljednjih mjeseci bivši Severinin suprug Igor Kojić (35) i njegova djevojka Teodora Bjelica (29) uživaju u idiličnoj ljubavi.

Objavljeno: 07.07.2023. u 09:53
get url
text

Međutim, njihovom odnosu, kako piše srbijanski Kurir, došao je kraj.

Kako ovaj medij saznaje iz dobro obaviještenih izvora, bivši fudbaler i sin folk pjevača Dragana Kojića Kebe i poznata glumica nedavno su prekinuli i od tada nisu u kontaktu.

O vezi, kao i o razlozima prekida nisu željeli govoriti.

Međutim, upućeni tvrde da su imali različite interese i mnogi su iznenađeni da su uopće izdržali toliko dugo zajedno.

- Igor i Teodora prekinuli su prije nekoliko sedmica. Inicijator je bila Teodora, koja je shvatila da bivši Severinin muž nikako nije za nju. To su joj rekle i sve prijateljice, ali ona je bila baš zaljubljena u njega. Ipak, vremenom su počele nesuglasice, te je ona shvatila da Igor ne želi ozbiljnu vezu i da nije za nju. To ju je sve počelo gušiti. Sjela je s njim i objasnila mu da je najbolje da zasad naprave pauzu. Igoru nije baš bilo drago, ali se složio s njenom odlukom. Nije dugo patio, već neko vrijeme izlazi s društvom. Baš se opustio, tako da nikoga neće iznenaditi ako uskoro pronađe novu djevojku - rekao je izvor za Kurir.

Teodora je također u razgovoru za srpski Story priznala da je stavila tačku na odnos s Kojićem.

- Jednostavno, nismo se poklopili. S godinama sam naučila ne trošiti vrijeme na ljude i odnose koji mi ne odgovaraju. Odlazim bez zle krvi i toj osobi poželim sve najbolje - rekla je glumica.

Za vezu Teodore i Igora javnost je saznala sredinom januara, kad su zajedno otputovali na Kopaonik u Srbiji.

 Tada su viđeni kako razmjenjuju nježnosti.