navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Zvezde Granda

Šejla Zonić ponovo očarala žiri; Đorđe David: "Odmah bih ti dao da ideš u finale..."

Šejla Zonić, bivša članica Divanhane, ponovo je nastupom u Zvezdama Granda očarala sve članove žirija, ali i milione gledalaca kraj malih ekrana.

Objavljeno: 11.12.2023. u 15:09
get url
text

Ovog puta Otpjevala je pjesme "A tebe nema" Zorice Brunclik i "Moja posljednja i prva ljubavi" Tereze Kesovije.

Član žirija, Đorđe David, ju je posebno pohvalio. Rekao je kako bi je poslao direktno u finale kada bi imao Zlatno dugme.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SHEYLA - Šejla Zonić (@shey.lamusic)

Pjesma "A tebe nema" posebno je obradovala zaljubljenike u narodnu muziku.

"Ona njima može biti mentor", "Dokaz da se može i bez svega na izvolite, prekratkih, pretijesnih haljina, vulgarnih pokreta. Jedinstvena, nadarena i divna… Puno sreće dalje, do pobjede...", samo su neki od brojnih komentara.

Kako se kod svakog uspjeha nađu oni koji žele da kritikuju, tako se i Šejla nedavno našla na meti pojedinih komentatora i hejtera kojima se nije svidio njen repertoar, a ona je samo jednom objavom na društevim mrežama stavila tačku na takve priče.

 VEZANI TEKST - Bivša članica "Divanhane" nastupila u Zvezdama Granda; Marija Šerifović poručila: Sve je jasno...

- Pjevala sam romsku pjesmu u najeminentnijoj koncertnoj dvorani u Hrvatskoj. Budući da su mnogi shvatili da želim graditi karijeru kroz mnoge žanrove i jezike, dobijam razna pitanja, a između ostalog i da li sam ikada pjevala pjesme na romskom jeziku. Ovaj video je moj odgovor. Pjevala sam "Pena" od Šabana Bajramovića, 29. februara 2020. godine u Lisinskom - poručila je Šejla i dodala:

- Ne pokušavajte me staviti u kategoriju po žanru, jeziku ili regiji, ja sam u svim kategorijama. Ove sezone sam na Zvezdama Granda, imate priliku da me podržite uz komentar, "podijeli", like i nama najpoznatijom metodom "od usta do usta". Redovno ću objavljivati najave za emisije u kojima se takmičim.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SHEYLA - Šejla Zonić (@shey.lamusic)