navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Moda

Sedam boja koje će vladati jesenskim kombinacijama

Modni urednici i zaljubljenice u modu spremaju se za modnu jesen, a osim o krojevima, modnim dodacima, najpopularnijim komadima... razmišljaju i o bojama koje će obilježiti razdoblje pred nama. Njih nekoliko izdvojilo se na vrh liste najpopularnijih.

Objavljeno: 09.09.2021. u 16:07
get url
text

1. Indigoplava

Ova prepoznatljiva nijansa plave dobila je svoje mjesto na modnim pistama. Haljine, jakne i, naravno, traperice izgledaju sjajno u ovoj boji za koju se vjeruje da potiče i veću razinu koncentracije.

2. Maslinasto (vojničko) zelena

Svakodnevne ključne komade jesenske garderobe maslinastozelena nijansa podiže na jednu višu razinu. Radi se o nijansi koja će se dobro uklopiti u ostatak vaše garderobe. Bez obzira na to odaberete li sako, kaput, pletivo ili haljinu u ovoj boji, nećete pogriješiti.

3. Smeđa

Smeđa boja, pa čak i smeđa s primjesama narandžaste, bit će pun pogodak ove jeseni. Radi se o nijansama koje će zagrijati garderobu, a nove jakne, haljine i džempere lako možete kombinirati sa svojim postojećim smeđim dodacima.

4. Crvena

Ova primarna boja prilagodljiva je svakom, pa tako i minimalističkom ormaru. Lako može postati dio svačije garderobe, a iako će je mnogi povezivati s proljećem, sjajno se uklapa u jesenske kombinacije.

5. Fuksija

Boja fuksije oživit će svaku jesensku kombinaciju. Ublažiti je možete spajanjem s neutralnim tonovima, kao što su siva ili boja slonovače. Ova odvažna boja definitivno je jedna od onih koja će vas ove jeseni lansirati u centar pažnje.

6. Srebrena

Ove jeseni odjevne komade u srebrenoj boji ne morate čuvati samo za posebne prilike. Ako se pita modne znalce, ova će boja biti dio svakodnevnih kombinacija.

7. Pastelno ljubičasta

Ove jeseni nosit će se i pastelno ljubičasta, koja će na stranu izgurati čak i popularne pastelne ružičaste nijanse. Bilo koji odjevni komad ili modni dodatak u ovoj boji bit će pun pogodak za jesen pred nama.