navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Cijena "prava sitnica"

Samo što su puštene u prodaju već su zaludjele ovisnice o modi: Da li biste i vi nosili ove čizme?

Proslavljeni dizajner buće Jimmy Choo i modna kuća Mugler prvi put udružili su snage kreiravši kolekciju obuće koja je ubrzo nakon lansiranja očekivano postala veliki hit u modnom svijetu.

Objavljeno: 22.02.2022. u 07:59
get url
text

Dvojica umjetničkih direktora brendova spojila su kodove i estetiku svojih brendova kako bi osmislili kolekciju ultra poželjnih cipela što je na kraju rezultiralo lansiranjem trinaest modela cipela s visokom potpeticom, od salonki i sandala, pa sve do čizama iznad koljena.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jimmy Choo (@jimmychoo)

Pojedini modeli iz kolekcije, poput čizama sa grafičkim linijama koje podsjećaju na komade predstavljene u kolekciji francuske kuće, sada se viđaju na stopalima brojnih ljubiteljica mode sa Instagrama otkako su 9. februara lansirane u prodaju.

Dostupne u crnoj ili neonski žutoj boji, gležnjače i čizme zahvaljujući efektnom dizajnu kreiraju iluziju kao da osoba koja ih nosi zapravo nema obuću na nogama.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jimmy Choo (@jimmychoo)

Grafičke linije koje čine ove hit modele podsjećaju na siluete odjeće poput haljina i bodija kakve je Mugler predstavio u prošlogodišnjoj kolekciji za sezonu proljeće i ljeto.

I dok gležnjače u prodaji iznose nešto više od 2.000 KM, za čizme iznad koljena potrebno je izdvojiti oko 3.000 maraka.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dasha Belize (@dashabelize)