navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Uzorak za proljeće

Prva dama Amerike zna nositi karirane hlače: Ako vam se sviđaju, evo nekoliko modela za svačiji džep

Melania Trump, supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa, poznata je po besprijekornom modnom stilu. To je pokazala i svojim najnovijim izdanjem.

Objavljeno: 29.02.2020. u 22:46
get url
text

Naime, uoči ukrcavanja u predsjednički avion Air Force One i premijerne posjete Indiji, 49-godišnja Slovenka plijenila je pažnju svojim putnim izdanjem u znaku efektnog modela hlača.

Uz crnu dolčevitu i klasični kaput, inspirisan muškim stilom odijevanja, dotjerana Melania nosila je bijeli - crni model kariranih hlača, a riječ je o modelu s potpisom poznate američke dizajnerice indijskih korijena, Rachel Roy.

Kako je na Twitteru istaknula reporterka CNN-a u Bijeloj kući, Kate Bennett, dizajnerica za čiji se model hlača odlučila Melania njena je bliska prijateljica, a tokom službene pute u Indiju godine 2010, Melanijina prethodnica Michelle Obama također je osvanula u odjevnim komadima s potpisom Rachel Roy.

 

Hlače culotte kroja, ukrašene efektnim kariranim uzorkom, najbolje pristaju uz jednostavne komade neutralne palete boja, o čemu dovoljno svjedoči modni primjer američke prve dame, a poželite li i vi odjenuti slične, evo nekoliko modela s potpisom popularnih high street brandova koje sebi možete priuštiti:

{$galerijaFotografija}

hlace7.jpeg
1 od 7
left-arrowright-arrow