navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Koncert u Los Angelesu

Presvukla se čak četiri puta: Latino diva izvajanim tijelom ostavila sve bez daha

Iako je nedavno prošla kroz težak prekid četverogodišnje veze s bejzbol igračem Alexom Rodriguezom (45), Jennifer Lopez (51) očito više ne tuguje te izgleda sjajno.

Objavljeno: 03.05.2021. u 19:14
get url
text

Zablistala je na koncertu Vax Live u Los Angelesu, koji je organiziran s ciljem podizanja svijesti o važnosti vakcinacije.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Latino diva je na crvenom tepihu ukrala poglede pokazavši dekolte u kombinezonu s izrezom do pupka, koji potpisuje libanonski modni dizajner Elie Saab.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zuhair Murad (@zuhairmuradofficial)

Tokom večeri promijenila je čak četiri atraktivna outfita, pa se tako po izlasku na pozornicu presvukla u još jedan kombinezon. Riječ je o nježno ružičastoj blještavoj kreaciji s dubokim dekolteom i dugim širokim rukavima, posutoj perjem, s bezbroj perlica, dizajnera Zuhaira Murada, također Libanonca.

 

Zvijezda je potom pokazala zavidnu liniju u Roberto Cavalli mini žutoj haljini s izrezom do vrha bedra te visokim čizmama, upotpunivši look visokim repom i jakim make-upom.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roberto Cavalli (@roberto_cavalli)

Minijaturnu haljinu ubrzo je zamijenila odjenuvši triko u jarkim bojama - kombinaciji ružičaste, žute i zelene koji je pokazao svu čar njenih oblina.

Da je glumica i pjevačica preboljela bivšeg zaručnika svjedoči i njeno sve intenzivnije druženje s glumcem i nekadašnjim partnerom, s kojim je također bila zaručena, Benom Affleckom (48).

Navodno je glumac u niskom startu dočekao prekid svoje neprežaljene ljubavi s Rodriguezom, a sada su uočeni u istom automobilu. Doduše, ne istovremeno.

Page Six sada otkriva kako bivši zaručnici provode dosta vremena zajedno u Los Angelesu.