navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Ona diktira trendove

Posebna svila i višednevni rad: Victoria Beckham na vjenčanju sina nosila haljinu vlastitog brenda

Šta odjenuti na vjenčanje vječna je nedoumica, a pritisak je tim veći kada se radi o vjenčanju sina, koje će pratiti svi svjetski mediji.

Objavljeno: 13.04.2022. u 09:04
get url
text

Puno se očekivalo od dizajnerice Victorie Beckham, osnivačice istoimenog modnog i beauty brenda, koja je proteklog vikenda oženila najstarijeg sina Brooklyna, a ona se ovog puta pojavila u neočekivanoj kreaciji koja oduzima dah.

Uvijek elegantna Victoria i ovog je puta impresionirala svojim lookom - za ovu posebnu priliku odjenula je slip haljinu s potpisom vlastitog brenda.

Kreacija je rađena po mjeri u njenom londonskom ateljeu, a na njoj je šest članova njenog tima radilo pet dana.

Za haljinu su koristili posebnu svilu iz jedne od Victorijinih omiljenih italijanskih tkaonica, koja ostavlja dojam tekućeg metala, te povezali tri različite vrste čipke za zanimljiv detalj na poprsju.

Haljinu je uparila sa srebrenim sandalama i dijamantnim nakitom, a kosu podigla u punđu s (naizgled) ležerno raspuštenim pramenovima uz lice, pokazujući kako izgleda udoban luksuz i diktirajući buduće trendove za vjenčanja i druga događanja koja iziskuju formalniju odjeću, ali i onu u kojoj možemo plesati cijelu noć.

Suprug David Beckham također je bio oličenje sofisticiranosti, u smokingu sa satenskim reverom, koji je dizajnirao Kim Jones iz Cristian Diora baš za Beckhamove.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)