navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Vrijedi probati

Omiljene farmerice su vam uske: Žena pokazala kako ih rastegnuti za cijeli jedan broj

Pronalaženje farmerica koje besprijekorno pristaju može biti naporno, a čak i kada ih napokon kupite postoji šansa da vam na nekim dijelovima neće pristati kako ste mislili.

Objavljeno: 02.06.2022. u 14:50
get url
text

Zato je jedna žena na Tik Toku otkrila svoj trik za rastezanje preuskih hlača, bez odlaska krojačici.

Kako piše Mirror, Kristina Kacheeva objavila je video u kojemu je objasnila da je sve što trebate napraviti - staviti ih na uobičajeno pranje u veš mašinu, skupa sa drugom odjećom, a sljedeći korak je odijenuti ih - dok su još mokre.

- Kad ih odjenete tako mokre, krećite se što više kako biste ih rastegnuli, odnosno kako bi se rastegnule u struku. Nemojte prestati sve dok ih ne možete bez muke zakopčati - objasnila je u videu.

Nakon rastezanja trapera, Kristina je farmerice pustila da se osuše, a kada su bile potpuno suhe, mogla ih je odjenuti s lakoćom.

Video je prikupio više od 250.000 pregleda, a korisnici su priznali kako žele što prije isprobati trik na farmericama za koje su mislili da su preuske, pa im već godinama stoje u stražnjem dijelu ormara.

 

@kristinakacheeva Jeans Too Small? Try this hack! #stylehacks #clothinghacks #fashionhacks #jeanshack #jeanshacks #hack #hacks #lifehack #lifehacks #stylehack #fashionhack #fashionforyou #girltips #girlhacks ♬ No Lie - Sean Paul