navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Treća sreća

Nakon dva propala braka udala se Scarlett Johansson

Prema pisanju američkih medija, zvijezda Marvelovih filmova Scarlett Johansson i poznati komičar Colin Jost svoje zaruke i vezu dugu tri godine okrunuli su proteklog vikenda na intimnoj ceremoniji.

Objavljeno: 30.10.2020. u 14:59
get url
text

Vijest o vjenčanju holivudske zvijezde i koautora američkog šoa “Saturday Night Live”, na društvenim mrežama podijelila je neprofitna organizacija "Meals on Wheels America", prenosi BBC

 

- Oduševljeni smo što javnosti možemo saopćiti vijest da su se Scarlett Johansson i Colin Jost vjenčali tokom vikenda na intimnoj ceremoniji okruženi svojim najbližim i slijedeći sigurnosne mjere u prevenciji širenja virusa COVID-19. Njihova vjenčana želja je da pomognu u zbrinjavanju starijih osoba tokom ovih teških vremena podržavajući rad naše organizacije - stoji u objavi organizacije.

Scarlett i Colin upoznali su se tokom njegove prve godine rada na showu”'Saturday Night Live”, kada je dobio zadatak da napiše skeč za slavnu glumicu, a koja je vodila show prvi put.

Zvijezda Marvelovih filmova iza sebe ima brak s glumačkim kolegom Ryanom Reynoldsom i francuskim novinarom Romainom Dauriacom s kojim ima petogodišnju kćerku Rose.