navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Važno

Moćni eliksir: Soda bikarbona i limun čine čuda vašem organizmu

Kombinacija sode bikarbone i svježeg limunovog soka predstavlja moćni eliksir za sprečavanje i liječenje mnogih, čak i najtežih oboljenja kao što su rak i slično.

Objavljeno: 04.05.2020. u 20:52
get url
text
Soda bikarbona i limun
Soda bikarbona i limun

Takva mogućnost ove mješavine prisutna je zahvaljujući tome što baš kao i soda bikarbona i limunov sok kada se unese u organizam, stvara jaku baznu odnosno alkalnu sredinu. Ova dva sastojka kada se ujedine čine nevjerojatno snažan oslonac zdravlja. Uz sve to, limunov sok je izuzetno bogat vitaminom C koji dodatno utječe na obranu organizma.

Posebnu djelotvornost, kombinacija limunovog soka i sode bikarbone, pokazala je u procesu sprečavanja nastanka i razvoja karcinoma.

Ova moćna kombinacija koristi ne samo kao lijek, već i kao preventiva protiv stvaranja svih poznatih karcinoma u organizmu.

Osim kao lijek i kao preventiva protiv karcinoma, kombinacija limunovog soka i sode bikarbone koristi se i kao snažan antioksidans, kao detoksikacijska terapija, kao terapija za podizanje imuniteta i kao terapija za sprečavanje nastanka i za ubrzavanje procesa liječenja najrazličitijih vrsta oboljenja, počevši od bezazlenih sezonskih prehlada i virusnih infekcija do jakih upala i infekcija u organizmu.

Kako se koristi soda bikarbona u kombinaciji s limunom?

Kako bi pravilno upotrijebili sodu bikarbonu u kombinaciji s limunom, potrebno je da jednu ravnu čajnu kašičicu sode bikarbone, rastvorite u 250 mililitara vode i da u to dodate sok od jedne polovice svježe iscijeđenog limuna. Sve to dobro promiješajte i popijte jednom dnevno, najbolje ujutro.