navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Paris Fashion Week

Lijepa glumica oduševila haljinom: "Kako si ti uopće stvarna"

Sva pažnja na događaju Louisa Vuittona na Paris Fashion Weeku bila je usmjerena na Zendayu kojas e pojavila u duboko izrezanoj haljini s patentnim zatvaračem.

Objavljeno: 04.10.2023. u 09:01
get url
text

Dvadesetsedmogodišnja zvijezda serije "Euphoria" nosila je bijelu haljinu s kožnim detaljima na ramenima koji su podsjećali na luksuznu ručnu torbicu.

Ranije ove godine Louis Vuitton odabrao je Zendayu za svoju ambasadoricu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Zendaya se ovim izgledom pohvalila na Instagramu objavivši fotografiju i video, a u komentarima je sve prštalo od komplimenata koje su joj upućivali fanovi.

Supermodel Naomi Campbell

- Kako si ti uopće stvarna - napisala joj je supermodel Naomi Campbell.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Ranije ove godine Zendaya je odala počast preminulom kolegi Angusu Cloudu s kojim je glumila u "Euphoriji".

- Riječi nisu dovoljne da opišu beskrajnu ljepotu Angusa - napisala je na Instagramu uz crno-bijelu fotografiju kolege i dodala:

- Tako sam zahvalna što sam ga imala priliku poznavati u ovom životu, zvati ga bratom, vidjeti njegove tople ljubazne oči i svijetli osmijeh ili čuti njegovo zarazno smijanje (sada se smijem dok se toga prisjećam). Znam da ljudi često koriste ovaj izraz kad govore o ljudima koje vole... "Mogao je osvijetliti bilo koju sobu u koju je ušao", ali on je bio najbolji u tome. Željela bih ga se sjećati takvog. Zbog sve bezgranične svjetlosti, ljubavi i radosti koju je uvijek uspijevao dati. Cijenit ću svaki trenutak. Moje srce je s njegovom majkom i porodicom u ovom trenutku i, molim vas, budite ljubazni i strpljivi jer je tuga za svakoga drugačija - poručila je Zendaya.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)