navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Sve joj stoji

Latino diva pokazala koju bi haljinu svaka modno osviještena žena trebala imati ovog proljeća

Elegantna ili ležerno odjevena, Jennifer Lopez gotovo uvijek polazi od ruke da izgleda besprijekorno.

Objavljeno: 08.04.2022. u 08:48
get url
text

Ovih dana glumicu i pjevačicu paparazzi su "uhvatili" u šetnji sa kćerkom ulicama Kalifornije ležerno odjevenu.

Mnogi se slažu kako je ovo definitivno haljina ovog proljeća koju bi svaka modno osviještena žena željela imati u svom ormaru.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JLO's Closet Fanpage (@stylejlo)

Inače, prema izvještaju časopisa "Forbes" latino diva je deveta najbogatija žena na svijetu, a njeno bogatstvo procjenjuje se na 110 miliona dolara.

Pažnju plijeni gdje god se pojavi, a mnogi se pitaju koja je tajna njenog besprijekornog izgleda u pedesetim godinama.

Odgovor je vrlo jasan, a i sama diva gotovo uvijek ističe da svoj izgled, osim odličnim genima, pripisuje redovnom vježbanju.

Jednostavno šta god da odjene, postaje glavna zvijezda u prostoriji te ukrade svu pažnju na prestižnim dodjelama poput Oscara i Grammyja.

 

Ovog puta u šetnji sa 14-godišnjom kćerkom Emmom odjenula je maksi haljinu s tropskim motivima koja je odličan izbor za proljetnu sezonu. Haljina je brenda  Zimmermann's Juliette, a cijena je 878 dolara.

Cijeli outfit upotpunila je otvorenim sandalama na petu i okruglim sunčanim naočalama, a nosila je i žutu heklanu torbu.

 

Podsjetimo, pjevačica se prije nekoliko mjeseci pomirila sa Benom Affleckom bivšim zaručnikom. Affleck i Lopez poznati su i kao Bennifer, a njihova veza raspala se prvi put još u mladosti kada joj je Ben poklonio dijamantni prsten vrijedan 1,2 miliona dolara.

Pjevačica je u medijima svog tadašnjeg zaručnika nazivala "onim pravim", a vjenčanje, koje je trebalo biti održano 14. septembra 2003. godine, otkazano je samo nekoliko sati prije početka.