navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Nije žalio

Komšija Donaldu Trumpu: Sylvester Stallone za vilu u Floridi iskeširao 35 miliona dolara

Holivudski akcijski junak Sylvester Stallone ne štedi kada su u pitanju nekretnine, a najbolja potvrda toga je njegova najnovija investicija.

Objavljeno: 18.12.2020. u 15:15
get url
text

Naime, glumac je dio stečenog bogatstva odlučio potrošiti na impresivno imanje u popularnom okupljalištu bogatih i slavnih, u Palm Beachu u Floridi, piše mansionglobal.com.

Slavni Rocky za ovu impresivnu nekretninu tik do mora platio je nevjerovatnih 35.37 miliona dolara u koju planira useliti sa suprugom, bivšim modelom Jennifer Flavin i njihove tri kćerke - Scarlet Rose Stallone, Sistine Rose Stallone i Sophijom Rose Stallone.

Luksuzna vila dovršena je 2014. godine, a dizajnirana je tako da je okrenuta prema moru i leđima zaštićena od znatiželjnih pogleda.

Unutar prostrane vile, veličine 1.230 kvadratnih metara, nalazi se sedam spavaćih soba i brojne prostorije za druženje, a svaku od njih krase velika francuska vrata s pogledom na okean.

Vila se sastoji od dva posebna dijela, a drugi dio je kuća za goste koja gleda direktno na bazen.

Porodica Stallone su zadnji koji su ugrabili imanje u okrugu Palm Beach, a njihove komšije bit će brojna slavna imena, uključujući rokere Jon Bon Jovija i Roda Stewarta, radijskog i televizijskog voditelja Howarda Sterna i uskoro bivšeg predsjednika Donalda Trumpa i prvu damu Melaniju Trump.