navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Povukao se iz javnosti

Ko je prvi muž Lejle Filipović: Sestra mu je poznata bivša teniserka, šuškalo se da ju je prevario

Lejla Filipović, manekenka i bivša misica Hrvatske, u braku je s Tarikom Filipovićem, glumcem i voditeljem, od 2007. godine te slove za jedan od omiljenih parova u regiji.

Objavljeno: 04.09.2023. u 08:18
get url
text

Često dijele zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a sudeći po njima, njihova ljubav nije ni do danas nimalo splasnula.

No prije nego što je upoznala Tarika, bivša misica bila je udata za teniskog trenera Dadu Majolija, poznatijeg kao brata bivše teniserke Ive Majoli, a par je u braku dobio sina Dinu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tarik Filipović (@tarikfilipovic)

Svojevremeno, mediji u regiji pisali su da se njihov brak raspao zbog njegove preljube s mladom teniserkom koju je tada trenirao.

On je tada imao 34, a ona 19 godina, no prevara nikada nije dokazana, pa je Dado tvrdio da se razveo sporazumno zbog razlike u karakteru.

Nakon razvoda povukao se iz javnosti pa se o njegovom životu malo zna.

Dado Majoli                                                                                                                 FOTO: DADO MAJOLI/FACEBOOK

 

Ubrzo nakon rastave Lejli se dogodila ljubav s Tarikom, kojeg je poznavala iz viđenja jer su išli na ista događanja. Nisu htjeli potvrditi svoju vezu na početku s obzirom na to da se bivša misica nosila sa samohranim majčinstvom.

Da su zaista zajedno, otkrilo se 2007. godine.

Znali su da je to to, pa je uskoro Tarik zaprosio Lejlu na vjenčanju svog prijatelja kojem je bio kum.

Iste godine je misica ostala u drugom stanju i vjenčali su se na staru godinu 2007, a dva mjeseca kasnije dobili su sina Armana.

Tarik je uvijek isticao da smatra i Lejlinog sina iz prvog braka svojim, a posvetio mu je i divnu objavu na svom Instagram profilu za njegov 20. rođendan.

- Sretan 20-i mom velikom dečku i neka svaka sljedeća bude sve ljepša, sadržajnija, zdravija. Neka se želje ispunjavaju jedna za drugom i ne brini, svijet odraslih nije tako strašan i ozbiljan. Voli te tata - napisao je voditelj u emotivnoj objavi.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tarik Filipović (@tarikfilipovic)