navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Crna je vječna

Jedna od najbolje odjevenih kraljica u još jednom izdanju koje ćete poželjeti kopirati

U društvu supruga, španskog kralja Filipa VI, 48-godišnja Letizia Ortiz uveličala je 19. izdanje koncerta "In Memoriam" u Madridu posvećenom žrtvama terorizma.

Objavljeno: 11.03.2021. u 21:43
get url
text

Uvijek besprijekorno dotjerana, Letizia je plijenila pažnju u crnom izdanju od glave do pete kojim je i ovog puta istaknula svoju naviku recikliranja već viđenih modnih komada.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal Fashion Police (@royalfashionpolice)

Umjesto svečane haljine, bivša novinarka odlučila se za kombinaciju uskog modela hlača i bluzu koja se prvenstveno isticala detaljem statement, napuhanih rukava.

I dok hlače potpisuje njemački Hugo Boss, jedan od njenih omiljenih modnih brendova, za efektan model bluze zaslužan je španski brend Pertegaz.

Kako bi postigla svečaniji dojam crnog izdanja, pobrinula se dodacima poput blistavih, duguljastih naušnica brenda Tous i crne torbice clutch s potpisom brenda Emporio Armani.

Poznata po navici recikliranja već viđenih komada svoje modno izdanje španska kraljica zaokružila je modelom crnih salonki s prozirnim detaljima u kojemu se već nekoliko puta pojavila u javnosti, a potpisuje ga slavni dizajner obuće, Manolo Blahnik.