navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Strani mediji pišu

Je li se Tom Cruise odrekao kontroverzne vjere kako bi nakon osam godina mogao vidjeti kćerku!?

Suri Cruise (14), kćerka slavnog glumca Toma Cruisea, svog oca nije vidjela godinama, a tačnije od kada su se njeni roditelji rastali 2012. godine.

Objavljeno: 20.11.2020. u 17:26
get url
text

Iako je Tom svih ovih godina imao pravo viđati kćerku 10 dana u mjesecu, kao požrtvovnom scijentologu vjera mu je to branila jer Suri nije scijentologinja.

A upravo je Tomova opsjednutost scijentologijom presudila i njegovom braku s Katie koja je prije osam godina iselila iz njihove zajedničke kuće u strahu za sebe i dijete.

No, strani mediji ovih dana pišu da je glumac napustio scijentološku crkvu zbog kćerke.

Nakon što je naišao na njenu novu fotografiju, shvatio je da se želi ponovo viđati s njom i navodno se odrekao scijentologije, otkrio je izvor blizak glumcu za In Touch Weekly.

- Vidio je koliko je odrasla i to je sve promijenilo. Tom je žrtvovao najvažnije stvari u svom životu zbog scijentologije i ako bi je se ikada odrekao to bi bilo zbog njegove kćerke - objasnio je izvor.

Iako kćerku nije vidio osam godina, Tom joj je navodno redovno slao pisma koja je njena majka skrivala. No, prije nekoliko mjeseci u javnost je procurila informacija o tome kako je Suri pronašla očeva pisma u kući majčinih roditelja u Ohiju te se, nakon što ih je pročitala, i sama poželjela vidjeti s njim.