navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Baš se druže

Igor Kojić objavio još jednu fotografiju s Popovićem, stižu podrške pjevačici: Severina, legendo, izdrži

Severinin bivši suprug Igor Kojić (35) na društvenim mrežama ne krije koliko je blizak sa njenim bivšim partnerom Milanom Popovićem s kojim je splitska pjevačica dobila sina Aleksandra.

Objavljeno: 26.08.2022. u 08:22
get url
text

Igor je u četvrtak poslijepodne objavio fotografiju na kojoj pozira s Popovićem na brodu, a potom je iste večeri objavio i novu fotografiju na kojoj pozira s Milanom, malenim Aleksandrom i sa još dva člana porodice.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic)

- Svako ko je Aleksandrova porodica i moja je, i svako ko je moja porodica i Aleksandrova je. Istina, fali jedna puzzla za kompletnu sliku, ali naći ćemo je dogodine u punom sjaju - napisao je Kojić uz objavu koja je u manje od sat prikupila nešto manje od 2.000 lajkova i mnoštvo komentara.

 

Podsjetimo, nakon što je u javnost dospjela informacija da su se Kojić i Popović zbližili Igor je na svom Instagramu otkrio i da su zajedno proslavili njegov 35. rođendan na imanju njegovog djeda u jednom selu nadomak Loznice.

VEZANI TEKST - Severinini bivši postali dobri prijatelji: Milan Popović došao na rođendan Igora Kojića

- Hvala Milanu što je priredio iznenađenje i doveo Aleksandra na moj rođendan, taj dan je za mene bio poseban. Aleksandar je predivno dijete koje mnogo volim i s kojim sam proveo prelijepe godine, neke veze su jednostavno neraskidive. Svako ko je Aleksandrova porodica i moja je i svako ko je moja porodica i Aleksandrova je. Tako je sada, a tako će biti i vazda. Živjeli - napisao je Igor uz fotografiju.

Medijima su tada počele kružiti i glasine da je Igor od Milana za rođendan dobio skupocjeni automobil marke Audi, no Popović je to negirao te otkrio da mu je darovao ikonu.

Igor i Milan potvrdili su svoje prijateljstvo i na Instagramu gdje prate jedan drugoga, a Igor bi uskoro trebao biti svjedok u jednoj od parnica koju Popović vodi protiv Severine.

Severina se još nije oglasila po pitanju ove situacije, no mnogi su joj na društvenim mrežama dali podršku, nazvavši ono što se dešava između Popovića i Kojića, "očajničkim potezom".