navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Sretni 30 godina

Govorili su mu da može imati bolju, ali on nije mario: Za njen rođendan mnoge je ganuo do suza

Glumac Pierce Brosnan (70) prema svojoj supruzi Keely Shaye Smith ponaša se baš onako kako bi svaki muškarac trebao - drži je kao kap vode na dlanu.

Objavljeno: 27.09.2023. u 08:25
get url
text

Kada su se upoznali 1994. godine, prije nego što je utjelovio Jamesa Bonda, paparazzi su ih često znali "uhvatiti" kako se u javnosti ljube.

Otvarao joj je vrata prilikom ulaska u automobil, a zlobnici su govorili kako će to brzo prestati. Nekima možda smeta što se to nije promijenilo ni gotovo 30 godina poslije.

Keely je branio uvijek i pred svima, pogotovo kada je s godinama dobila nekoliko kilograma viška.

Govorili su joj kako treba otići na estetsku operaciju, a on bi ih ušutkivao.

- Prijatelji su joj čak ponudili operaciju kako bi smanjila težinu, ali bili smo protiv toga. Volim svaku oblinu njenog tijela i ona je najljepša žena u mojim očima. A i zato što je majka naše djece. U prošlosti sam je istinski volio zbog toga kakva je osoba, ne samo zbog ljepote, a sada je volim još više zato što je majka moje djece - izjavio je glumac svojedobno.

Da romansa među njima ne jenjava pokazao je glumac ovih dana objavivši fotografiju povodom Keelynog 60. rođendana.

- Za moju smeđooku djevojku 60 ruža na njen 60. rođendan. Zauvijek sam zahvalan i sretan što sam sjedio jednog ranog jutra na uglu u Cabo San Lucasu kada si se ti pojavila - napisao je irski glumac i ganuo mnoge.

Na fotografiji je pozirao presretan sa svojom suprugom, koja je blistala u cvjetnoj haljini s prozirnim rukavima, a ispred njih je stajao veliki buket crvenih ruža.

Pierceu je Keely druga supruga s kojom ima dvojicu sinova. Bez prve supruge Cassandre Harris ostao je 1991. godine kada je izgubila dugogodišnju borbu s karcinomom jajnika.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial)