navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Planiraju brak i djecu

Glumac od vjerenice stariji je 39 godina, a zluradi komentari, kako joj može biti dedo, ne zanimaju ga

Holivudski glumac Dennis Quaid fotografiran je na ulicama Los Angelesa u društvu 39 godina mlađe vjerenice Laura Savoie (25), a par je išao u posjetu prijateljima.

Objavljeno: 07.05.2020. u 11:30
get url
text

Zanimljivo je da su imali usklađene odjevne kombinacije, no mlađahna plavuša je za razliku od svog postarijeg partnera nosila zaštitnu masku po preporuci vlasti. 

Inače, Dennis i Laura morali su da odlože vjenčanje usljed pandemije koronavirusa, no to im nije pokvarilo sreću – gotovo su nerazdvojni, a svako malo paparazzi ih "uhvate u šetnji.

Par se vjerio u oktobru prošle godine na Hawaiima i to poslije svega pet mjeseci veze, a razlika od 39 godina, te činjenica da Quaid mladoj studentkinji može praktično biti dedo, zgrozile su javnost.

No, glumac je više puta istakao da mu takve uvrede ne smetaju, te da ignoriše zle jezike.

- Ne smeta nam to. Svako komentira iz svoje perspektive, pa tako ja ne mogu komentirati kako se oni osjećaju, ne mogu se čak ni naljutiti - kaže slavni 66-godišnjak i dodaje da nije imao namjeru pronaći nekog ko je toliko mlad.

- Upoznali smo se na poslovnom događaju i dogodila se veza između nas. Nemate kontrolu oko toga u koga ćete se zaljubiti. Ne zaljubljujem se lako. Ali, ne mogu dopustiti da mišljenje nekolicine ljudi kontroliše to. Bio sam u braku tri puta i ovo je posljednji, znam to. Osjećam kao da imam stvarnu partnericu u životu - objasnio je.

Glumac je dodao i da sa vitkom plavušom planira imati djecu, nakon što ona završi studije.

Inače, Laura bi uskoro trebala doktorirati računovodstvo na McCombs školi biznisa na Univerzitetu Teksas.

Ovo će slavnom glumicu biti četvrti brak, a Lauri prvi stariji muškarac u životu. Prije njega bila je u vezi sa zvijezdom serije "Entourage" Jeremyjem Pivenom (54).