navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Bezvremenski komadi

Dizajnerica savjetuje: Ovih pet komada odjeće trebala bi imati svaka žena u ormaru

Maje Paris, modni brend iza kojeg stoji dizajnerica Judith Milgrom osnovan je 1998. godine.

Objavljeno: 16.04.2021. u 09:56
get url
text

Prepoznatljiv po elegantnim i gracioznim krojevima s dozom pariškog šika, odjeća ovog brenda vrlo je ženstvena. Haljine Maje Paris voli i španska kraljica Letizia, posebno one lepršave, romantičnog stila i cvjetnog uzorka.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maje Paris (@majeparis)

Kako navodi sama Judith Milgrom, brend predstavlja ženu koja voli modu, prati trendove, ali istovremeno voli kreirati vlastiti stil i naglasiti individualnost.

Najnoviju kolekciju, koja je na granici umjetnosti i mode, predstavlja zajedno s francuskim Cobalto Studiom na obalama Ibize te otkriva stajling s kojim u slobodno vrijeme nikada ne možete pogriješiti - za dan kratke traper hlačice te nježna, pamučna bluza, dok za večer izbor pada na dugu haljinu.

Nova kolekcija ovog brenda biti će vrlo ženstvena i glamurozna, no s druge strane s elementima sportskog i ležernog stila.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maje Paris (@majeparis)

Kao nezaobilazne modne trendove ove sezone dizajnerica izdvaja različite kombinacije cvjetnih printeva, pastelne boje te heklanu odjeću, piše Vogue.

Premda svaka sezona donosi svoje trendove, postoje neki modni komadi koji nikada ne izlaze iz mode, čisti klasici koje je dobro uvijek imati u ormaru.

Prema riječima ove dizajnerice, svaka žena trebala bi imati ovih pet ključnih modnih komada i kombinirati ih s prolaznim trendovima: lijepu kratku haljinu, dobro krojene farmerice, kožnu jaknu, elegantnu pamučnu bluzu i pulover od kašmira.