navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Modni kutak

Dizajneri su izabrali: Šest boja koje će dominirati ove jeseni

Ako je suditi prema revijama najpoznatijih modnih dizajnera, čeka nas vrlo zanimljiva jesen, jer će boje sezone biti kraljevsko ljubičasta, tirkizna i žarko crvena.

Objavljeno: 29.08.2022. u 08:50
get url
text

Bottega Veneta dovela je ljubičastu u prvi plan svojom suknjom s resama, dok Fendi skida Barbie ružičastu s trona popularnosti i mijenja je za nešto prigušeniju nijansu.

U nastavku saznajte kojih šest boja će dominirati ove jeseni i inspirirajte se kombinacijama trendseterica:

Kraljevsko ljubičasta

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chahat | Fashion Stylist (@chahat_saraogi)

Ako ste ispratili ovogodišnji Platinasti jubilej britanske kraljice Elizabete, onda znate da je ova boja prevladavala na toj ceremoniji, dok su je modne kuće Bottega Veneta i Blumarine odvele na modne piste.

Kraljevsko ljubičastu kombinirajte s neutralnom bež ili je učinite glavnom zvijezdom outfita komadima kao što su džemperi, kaput ili čak helanke.

Baby ružičasta

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula | Fashion & Inspo (@mycodeofstyle)

Barbie ružičasta posljednjih šest mjeseci bila je svuda nakon što se pojavila na Valentino reviji za jesen/zimu 2022. Međutim, ove jeseni očekuje se zaokret prema prigušenijoj baby ružičastoj jer je romantična i jednostavna za kombiniranje u prijelaznom periodu.

Tirkizna

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blair (@blair_fernandezz)

Tirkizni tonovi možda podsjećaju na ljeto, ali zavladali su modnim pistama kao uvertira u jesen. Modne kuće poput Baum und Pferdgarten i Blumarine odabrali su istu nijansu za svoje revije.

Azurno plava

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michaela | Daily Outfit Inspo (@marleyj_and_me)

Azurno plava vladala je pistama u kolekcijama za proljeće i ljeto, pa smo tako imali prilike da je vidimo na revijama Balenciage, Nine Ricci i Stelle McCartney.

Ova upečatljiva nijansa najviše će se istaći u kombinaciji s bijelom bojom.

Odvažna crvena

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra van Bremen (@petravanbremen)

Narandžasta je bila popularna ovog ljeta, ali dolaskom hladnijih dana dizajneri su se okrenuli odvažnoj crvenoj. Ova je boja idealna ako želite izgledati samouvjereno, moćno i spremno da osvojite sve pred sobom. Međutim, ako niste spremni ovu nijansu da inkorporirate u ormar, odlučite se za modni dodatak poput torbe i cipela koji će također imati snažan efekt.

"Kelly" zelena

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tin Vcb (@tinvcb)

Ova svijetla nijansa zelene je bogata, zaigrana i hrabra. Besprijekorna je za jesen i može podići svaki outfit, čak i ako se odlučite za običnu pamučnu majicu ili modni dodatak u toj boji.