navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Nalazi obdukcije

De Niro viđen kako dolazi u pogrebno društvo, šta je uzrok smrti njegovog 19-godišnjeg unuka

Mladi Leandro De Niro Rodriguez, unuk slavnog holivudskoga glumca Roberta De Nira, pronađen je mrtav u svom stanu u New Yorku, a vijest o njegovoj smrti jučer je objavila Drena De Niro, kćerka slavnog glumca.

Objavljeno: 04.07.2023. u 18:46
get url
text

Izvori bliski TMZ-u rekli su da je istraga u toku i da svi dokazi upućuju na to da je 19-godišnji unuk Roberta De Nira preminuo od predoziranja. Kako javlja TMZ, pored tijela je pronađeno nekoliko opijata, kao i set za konzumiranje droge.

Prema Daily Mailu, ožalošćeni Robert De Niro viđen je kako dolazi u pogrebno poduzeće u New Yorku u ponedjeljak navečer nakon iznenadne smrti svog unuka tinejdžera. Naime, 79-godišnji glumac viđen je s kapom i medicinskom maskom za lice dok je izlazio iz svoje kuće na Upper East Sideu i ulazio u crni SUV koji ga je odvezao do pogrebnog poduzeća Frank E. Campbell, samo nekoliko ulica dalje od njegova stana.

Podsjetimo, Leandra je policija pronašla kako nepomično sjedi na stolici u svom stanu u New Yorku u nedjelju popodne. U službenom izvještaju nema znakova napada, niti nasilne smrti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drena (@drenadeniro)

Naime, unuka De Nira je prvo pronašao prijatelj kojem se nije javljao nekoliko dana i došao je u njegov stan kako bi provjerio je li s njim sve u redu.

De Niro je u ponedjeljak u sklopu službenog obraćanja medijima izjavio da je duboko potresen smrću voljenog unuka.