navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Nakon teške bolesti

Bryan Randall, dugogodišnji partner Sandre Bullock, preminuo u 57. godini

Dugogodišnji partner Sandre Bullock, Bryan Randall, preminuo je u 57. godini nakon trogodišnje borbe sa ALS-om, potvrdila je njegova porodica. 

Objavljeno: 08.08.2023. u 08:13
get url
text

- Sa velikom tugom dijelimo da je 5. augusta Bryan Randall preminuo mirno nakon trogodišnje borbe sa ALS-om - podijelila je njegova porodica, prenosi People

- Bryan je rano odlučio da svoje putovanje s ALS-om zadrži privatnim, a mi koji smo brinuli o njemu dali smo sve od sebe da ispoštujemo njegov zahtjev. Zahvalni smo neumornim doktorima koji su zajedno s nama plovili krajolikom ove bolesti i zapanjujućim medicinskim sestrama koje su postale naše cimerke, često žrtvujući svoje porodice da bi bile s našim - dodala je njegova porodica i zatražila privatnost u momentima tugovanja. 

Screenshot/Youtube - Nicki Swift

Holivudska glumica prvi put je upoznala Bryana - modela koji je postao fotograf - 2015. godine, nakon što je fotografisao rođendan njenog sina Louisa.

Inače, ALS ili amiotrofična lateralna skleroza je progresivna neurodegenerativna bolest koja pogađa nervne ćelije u mozgu i kičmenoj moždini.