navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Uhvatili ih paparazzi

Brad Pitt ponovo ljubi: Slavni zavodnik privatnim avionom sletio na francusko imanje u društvu prelijepe Njemice

Nakon što se pisalo da se slavni glumac pomirio sa bivšom suprugom Jennifer Aniston, ali i kakav je njegov odnos sa glumicom Alijom Shawkat, čini se da Brad Pitt ima novu ljubav - Njemicu poljskih korijena Nicole Poturalski.

Objavljeno: 26.08.2020. u 21:23
get url
text

Kako navodi laineygossip.com, 56-godišnji glumac sletio je privatnim letom u društvu zanosne brinete na jug Francuske gdje će odsjesti na imanju Château Miraval, koji je 2011. godine sa bivšom suprugom Angelinom platio 67 miliona dolara.

Njihov dolazak nije promaknuo paparazzima uprkos tome što su oboje nosili maske.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Mediji su se odmah bacili na istraživanje detalja o lijepoj Njemici koja trenutno ima ugovor sa agencijom Next Management u Los Angelesu i A Managementom u Njemačkoj.

Ljepotica tamne kose i svijetlih očiju, koja se pojavila i na naslovnici magazina Elle, Cosmopolitan i Marie Claire, slažu se svi, nevjerovatno je slična Angelini Jolie, a mnoge je podsjetila i na prelijepu Ruskinju Irinu Shayk.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Live life to the fullest and do whats best for YOU and the ones you care the most about

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Nicole je rođena u Bergkameu i živi u Berlinu. Deset godina bavi se manekenstvom, a mediji pišu kako je poliglot i tečno govori nekoliko svjetskih jezika.