navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Fotografija iz mladosti

Bivša Miss svijeta: Ovako je Priyanka Chopra izgledala prije plastične operacije

Priyanka Chopra na izboru za Miss svijeta pobijedila je 2000. godine.

Objavljeno: 27.03.2021. u 18:18
get url
text

Od tada njena karijera krenula je uzlaznom putanjom, dobila je brojne angažmane i danas je jedna od najuspješnijih indijskih glumica.

Ni 21 godinu kasnije njena ljepota nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a sada je pokazala fotografiju iz tinejdžerskog doba, kada je izgledala potpuno drugačije.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra)

- Stidiljiva? Ona nikad nije čula za to! - napisala je šaljivo Chopra koja fotografiju iz mladosti nije slučajno baš sada podijelila.

Naime, 38-godišnja glumica nedavno je objavila memoare "Unfinished" u kojima otkriva kako joj je operacija nosa zbog polipa ozbiljno promijenila izgled.

Nakon što je pobijedila na izboru za miss, podvrgla se hirurškom uklanjanju polipa iz nosa, a hirurg joj je promijenio i izgled.

- Danas kada se pogledam u ogledalo više se ne čudim. Pomirila sam se sa malo drugačijom slikom sebe. Ja sam poput svih žena koje kada se pogledaju u ogledalo pomisle kako je vrijeme za dijetu. Ipak, na kraju dana sam zadovoljna. Ovo je moje lice i moje tijelo. Mogu imati nedostatke, ali to sam ja – kazala je Chopra.