navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Oduševila žiri

Bivša članica "Divanhane" nastupila u Zvezdama Granda; Marija Šerifović poručila: Sve je jasno...

Šejla Grgić (29), odnedavno udato Zonić iz Tuzle, svojim prvim pojavljivanjem u Zvezdama Granda sve je oduševila, a mnogi su se zapitali - ko je zapravo Šejla Zonić.

Objavljeno: 13.11.2023. u 08:51
get url
text

Talentovana Tuzlanka muzikom se počela baviti veoma rano, a prvi kontakt s klavirom, kako kaže, imala je sa samo sedam godina.

Učestvovala je na brojnim muzičkim takmičenjima i festivalima, a Šejla je i članica muzičkog sastava "Divanhana", grupe koja je poznata po izvođenju muzike pod utjecajem sevdalinke, džeza, popa, klasične muzike.

- Magistrirala je na Muzičkoj akademiji u Sarajevu i samo je muzika zanima i muž - s osmijehom je otkrio njen suprug Armin Zonić u Zvezdama Granda.

Šejla je, nastupom proteklog vikenda u ovom muzičkom showu već na prvu loptu osvojima osmočlani žiri.

Otpjevala je pjesme "Ne dam bolu da me slomi" Verice Šerifović i "Nismo smeli" Marije Šerifović.

Bila je u duelu s Makedonkom Andrijanom Petrušovskom.

- Kandidatkinja broj jedan je odlična. Bila sam skeptična zbog izbora pjesama, ali si me demantovala. Sjajno si otpjevala obje - kazala je Ana Bekuta.

Mariju Šerifović je zanimalo je li ona ikada snimila Instagram reel s njenom pjesmom. Šejla je odgovorila da jeste.

- Znači, to si ti! Drago mi je. To je super, odlično pjevaš i sve je jasno. Nisam sigurna da li je ikada iko pokupio sve ukrase i svu ljepotu, tako da bravo, čestitke na tome - kazala je Šerifović, a potom joj uputila dobronamjeran savjet:

- Imaš sve, ali osobnost nekog ko je pomjeren i drugačiji ne posjeduješ, što ne znači da ne možeš da se modeliraš. Da bi bila najbolja, moraš da budeš drugačija - navela je Šerifović.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SHEYLA - Šejla Zonić (@shey.lamusic)