navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Turistički potencijal

Besplatan kurs: Turska je pokrenula novu platformu za učenje "All in Turkiye"

Prepuna drevnih lokaliteta, jedinstvene ljepote i neusporedivih destinacija, Turska nastavlja svoje promotivne aktivnosti kako bi punom brzinom prikazala svoj ogromni turistički potencijal.

Objavljeno: 17.03.2022. u 16:46
get url
text

Ova zemlja, kao jedan od najposjećenijih turističkih centara u svijetu, nedavno je pokrenula online platformu za učenje "All in Türkiye" koja je dizajnirana za međunarodne turističke agencije, turoperatore i turističke profesionalce. All in Türkiye nudi online kurseve o historiji, kulturi, prirodi i turističkim destinacijama Turske, pružajući priliku za promociju i tržište Turske na najefikasniji i najefektniji način.

Turistički profesionalci, koji se registruju na web stranici platforme All in Türkiye (www.allinturkiye.com ) će proći online obuku o destinacijama i istraživati Tursku uz fotografije, video zapise i detaljne komentare vlastitim tempom iz udobnosti svojih domova. Obuka koja je dostupna na platformi će poboljšati nivo informacija koje zaposleni u turizmu dijele sa svojim klijentima i tako poboljšati njihov potencijal zarade. All in Türkiye kursevi također nude resurse za marketing i brendiranje iz prve ruke, dizajnirane da pomognu turističkim radnicima u prodaji Turske.

Stručnjacima iz industrije koji su uspješno završili kurseve dodijelit će se brendirani certifikati i moći će koristiti titulu"„Türkiye Specialist". Pružajući odličnu priliku da se privuče više klijenata, prodaju odmori veće vrijednosti i stekne priznanje stručnjaka za prodaju Turske, portal All in Türkiye je potpuno besplatan i fleksibilan.

Nudeći različite pristupe za prodaju Turske raznovrsnoj klijenteli, All in Türkiye trenutno nudi 11 sveobuhvatnih kurseva pod nazivima "ertifikat sigurnog turizma i osiguranje", "O Turskoj", "Istanbul", "Antalija", "Izmir", "Kapadokija", "Mediteran", "Egej", "Prodaja Turske", MICE i "Outdoor & Adventure". Svi su osmišljeni da educiraju turističke profesionalce o jedinstvenim destinacijama raznovrsne i bogate ponude Turske, svaki kurs traje 60, 90 ili 120 minuta. Predviđa se da će tokom marta 2022. godine ukupno 24 kursa biti online na platformi.