navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Oduševljava izgledom

Iako je napunila 63 godine još uvijek je smatraju jednom od najljepših žena svijeta

Glumica Isabelle Adjani jedna je od ikona francuskog glumišta, a često se nalazi u vrhu lista najljepših žena svijeta, zbog posebne ljepote, stava, karaktera, ali i brojnih talenata  

Objavljeno: 22.09.2018. u 22:10
get url
text
Isabelle Adjani
Isabelle Adjani

Francuskinja Isabelle Adjani poznata je po svojim fantastičnim glumačkim uspesima, proglašena je više puta jednom od najljepših glumica na svijetu, a njeno lijepo lice krasilo je mnoge naslovnice i editorijale magazina. 

Godine 1990. Adjanijeva se našlli na listi 50 najljepših žena svijeta, a kada je magazin "Los Anđeles Tajms" pravio listu najlepših žena u filmskim ostvarenjima svih vremena, prvo mesto zauzela je baš ona.

Isabelle poseduje neobičnu ljepotu, a u pitanju je kombinacija različitih gena; otac joj je porijeklom iz Francuske, a majka iz Njemačke. 

Glumica je poznata i po svom specifičnom stilu oblačenja - obožava da nosi haljine, marame i naočari sa ogromnim staklima.

Iako ima 63 godine, ova Parižanka i dalje oduševljava izgledom, a mnoge dame jedva čekaju da je vide na crvenom tepihu kako bi naučile još jednu stilsku lekciju od nje. 

I dok su je mnogi optužili za uljepšavanje uz pomoć estetske hirurgije, Isabelle  tvrdi da je svoje lice osvežila samo uz pomoć hijaluronske kiseline, koja se sama po sebi nalazi u sastavu kože. 

- Koristim hijaluron, naravno uvijek u malim dozama, kako bih popunila bore i fine linije - istakla je ova prelijepa žena. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@bendecoin #photography #versionfemina #lemondeestatoi #lorealparis @lorealmakeup @giambattistavalliparis

A post shared by Isabelle Adjani (@isabelleadjaniofficiel) on