open-navfaktor-logo
search
Radno u Mostaru
Zrinjski produžio ugovor Anisu Sefi, demantovane glasine o odlasku Tomislava Kiša
AUTOR: Fena
10.05.2024. u 16:39
get url
text
Mostarski Zrinjski i 20-godišnji golman Anis Sefo danas su potpisali produženje saradnje do 2026. godine.
Sefo je augustu prošle godine pristupio Zrinjskom, ali nije imao minutažu u dosadašnjem dijelu sezone pored puno iskusnijih Gorana Karačića i Marka Marića. U Zrinjski je Sefo stigao iz ekipe Neretve u kojoj je proveo jednu sezonu. Prije toga je kao član omladinskih ekipa, branio za kadete i juniore.
Također, u medijima su se pojavile i glasine kako na kraju sezone iz Zrinjskog odlazi Tomislav Kiš, što su iz Zrinjskog demantovali na svojim službenim društvenim stranicama.
- Iako u pravilu ne želimo reagovati na medijske napise kada su pitanju dolasci i odlasci igrača, HŠK Zrinjski Mostar zbog istinitog informirmisanja navijača i javnosti želi demantovati danas objavljene neistinite natpise o sigurnom odlasku našeg igrača Tomislava Kiša po završetku aktualne sezone! HŠK Zrinjski ne može i ne želi utjecati na medijske pisanja, ali u ovom slučaju ipak smo dužni reagovati iz razloga jer se radi o neistinitoj informaciji koja je objavljena bez bilo kakve ograde i provjere, a samim tim i bez novinarske odgovornosti prema objavljenoj vijesti, zbog čega apelujemo na navijače i javnost da slične objave ne uzimaju kao vjerodostojne - poručili su iz Zrinjskog.
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.