navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Društvene mreže

Najljepše blizanke na svijetu sada su tinejdžerke, pogledajte kako izgledaju

Objavljeno: 16.04.2024. u 10:44
get url
text
Čim je rodila, Jaqi Clements uočila je da su njene blizanke prilično lijepe. Šarmantnošću su privlačile sve oko sebe, a nije bilo fotografije na kojoj su ispale smiješno.
Zbog simetričnih crta lica, velikih plavih očiju i baršunaste kože, majka je vrlo brzo došla na ideju da kćerkice gurne u svijet dječjih modela.
Na njihov sedmi rođendan, 7. jula 2017. upisala ih je u agenciju. Osim što su se bavile plesom i plivanjem, Ava Marie i Leah Rose Clements tako su dobile još jedan hobi. 
Djevojčice su bile motivirane i ubrzo je stigla prva poslovna ponuda. Jaqi se javio vlasnik dječijeg butika i zamolio je da mu dostavi nekoliko fotografija svojih kćerki. Pošto nije imala sredstava, majka je blizanke fotografirala sama starim fotoaparatom. Tako su njene kćerke dobile i prvi portfolio, kao i Instagram profil.
Blizanke Clements sada su 14-godišnje tinejdžerke
FOTO: Instagram/Clementstwins
To je bio korak koji ih je proslavio. Preko noći su dobile 300.000 pratitelja, što je brojka o kojoj sanjaju mnogi influenseri. Blizanke Clements sada su 14-godišnje tinejdžerke i Imaju 2,2 miliona pratitelja na Instagramu te ugovore s mnogim brendovima odjeće, a bile su i na naslovnicama nekoliko časopisa.
POVEZANO